Carxofes arrebossades
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de carxofes
- 2 ous
- Farina blanca
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Pelem les carxofes i les posem a bullir senceres durant 5 minuts.
Les posem a escórrer i quan no cremin les tallem a rodanxes primes.
Batem els ous (d'un en un).
Passem els talls de carxofa per la farina i després per l'ou.
Els fregim fins que estiguin rossos.
El foc no ha d'estar molt fort. Les carxofes han de quedar al dente però no massa crues.
15min
Notes
Aquests carxofes són ideals com acompanyament,
Etiquetes: Carxofes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
21855 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.